Ilona Spierings

Consultant Financial Economic Crime (FEC)

Ilona heeft na haar studie Rechtsgeleerdheid een kort traineeship Compliance gevolgd, waarbij zij haar eerste ervaring in de financiële dienstverlening heeft opgedaan bij BinckBank/Saxo Bank. Hier heeft zij kennis mogen maken met de verschillende facetten van het bankwezen.

 

Naast het onderhouden van het vele klantcontact, heeft zij hier ervaring opgedaan als CDD analist en heeft zij een tijdelijk team aangestuurd met de focus op Ongoing Due Diligence. Ilona heeft hierbij trainingen gegeven aan haar collega’s over het benodigde klantcontact en over de basisbeginselen van KYC, maar heeft ook ondersteuning geboden op het gebied van procesverbeteringen.

 

Doordat Ilona in haar korte carrière op verschillende onderdelen binnen de financiële sector heeft mogen ondersteunen, werkt zij goed in een dynamische omgeving. Zij gaat graag een uitdaging aan en werkt hard om gestelde doelen en successen te behalen. Met haar doorzettingsvermogen, eerlijkheid en leergierigheid hoopt zij samen met Compliance Champs te kunnen groeien.

Ready to go beyond compliance? Get in touch with our consultants.