Training

Wet- en regelgeving en uw organisatie zijn voortdurend in beweging. Het is daarom van belang dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de actuele vereisten. Daarnaast is het in de huidige markt steeds lastiger om profielen met de gewenste ervaring, kennis en/of competenties te vinden. Het is daarom van belang om blijvend te investeren in de kennis en ontwikkeling van uw medewerkers. 

Onze trainingen

Onze ervaren consultants kunnen onder meer trainingen verzorgen ten aanzien van de volgende onderwerpen:

  • Cryptocurrency Financial Crimes
  • Systematische Integriteits Risico Analyse (SIRA)
  • Know Your Customer (KYC)
  • Open Source Intelligence (OSINT)

Daarnaast kunnen wij maatwerk leveren indien u specifieke wensen heeft voor een training.

How we work

Onze Compliance Champs krijgen energie van het aanpakken van complexe compliance uitdagingen waarmee onze klanten – banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en cryptodienstverleners – worden geconfronteerd en dragen zo bij aan het versterken van de integriteit van het financiële systeem. Wij zijn van mening dat maximale resultaten voor onze klanten worden bereikt wanneer er gedeelde waarde is voor onze klanten, business partners en Compliance Champs.

Daarom hebben we aandacht voor de mens achter de collega, onze klant en business partner. We creëren een veilige en inspirerende omgeving waarin onze ambitieuze en leergierige Champs zich continu kunnen ontwikkelen, hun potentieel en ambities kunnen waarmaken en plezier hebben in hun werk. We begrijpen dat compliance niet alleen gaat over het voldoen aan wet- en regelgeving, maar dat het ook (commerciële) kansen biedt voor onze klanten.

Door voortdurend te investeren in persoonlijke klantrelaties krijgen we beter inzicht in wat onze klanten daadwerkelijk nodig hebben. Met onze no-nonsense mentaliteit, transparante manier van communiceren en het streven om onszelf overbodig te maken, zetten we altijd een flinke stap extra. Hiermee creëren we optimale resultaten die uiteindelijk leiden tot tevreden klanten, business partners en Champs – die met veel plezier samenwerken, tegen een eerlijke en goede prijs.

Volg nu onze geaccrediteerde crypto training