Rapportages

Onze ervaren consultants kunnen u helpen bij het opstellen van compliance rapportages en het optimaliseren van uw rapportageproces.

Over Rapportages

Door middel van periodieke compliance rapportages krijgt uw senior management inzicht in de mate waarin uw organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving en interne regels. Tevens geven rapportages informaties over trends en ontwikkelingen er spelen binnen de organisatie en de mate waarin risico’s adequaat worden beheerst. Een heldere en overzichtelijke rapportage verschaft op efficiënte wijze inzicht in de belangrijkste risico’s zodat uw senior management in staat is om bij te sturen waar nodig.

How we work

Onze Compliance Champs krijgen energie van het aanpakken van complexe compliance uitdagingen waarmee onze klanten – banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en cryptodienstverleners – worden geconfronteerd en dragen zo bij aan het versterken van de integriteit van het financiële systeem. Wij zijn van mening dat maximale resultaten voor onze klanten worden bereikt wanneer er gedeelde waarde is voor onze klanten, business partners en Compliance Champs.

Daarom hebben we aandacht voor de mens achter de collega, onze klant en business partner. We creëren een veilige en inspirerende omgeving waarin onze ambitieuze en leergierige Champs zich continu kunnen ontwikkelen, hun potentieel en ambities kunnen waarmaken en plezier hebben in hun werk. We begrijpen dat compliance niet alleen gaat over het voldoen aan wet- en regelgeving, maar dat het ook (commerciële) kansen biedt voor onze klanten.

Door voortdurend te investeren in persoonlijke klantrelaties krijgen we beter inzicht in wat onze klanten daadwerkelijk nodig hebben. Met onze no-nonsense mentaliteit, transparante manier van communiceren en het streven om onszelf overbodig te maken, zetten we altijd een flinke stap extra. Hiermee creëren we optimale resultaten die uiteindelijk leiden tot tevreden klanten, business partners en Champs – die met veel plezier samenwerken, tegen een eerlijke en goede prijs.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!