Sourcing

Wij bieden een platform waar vraag en aanbod van experts naadloos op elkaar aansluiten. Dit met als doel om alle partijen in de samenwerking te laten profiteren. Indien u op zoek bent naar capaciteit en/of hele specifieke profielen, wan kunnen wij deze vanuit ons netwerk aanleveren.

Over Sourcing

In de huidige markt zijn goede mensen steeds lastiger te vinden. We stellen ons netwerk open voor ZZP’ers, ambitieuze Compliance Consultants en financiële instellingen die op zoek zijn naar talent. Wij bieden een platform waar vraag en aanbod van experts naadloos op elkaar aansluiten. Dit met als doel om alle partijen in de samenwerking te laten profiteren. Indien u op zoek bent naar capaciteit en/of hele specifieke profielen, wan kunnen wij deze vanuit ons netwerk aanleveren.

Vanuit onze flexibele schil kunnen wij onder meer de volgende profielen aanleveren: 

  • Interim Compliance Officers
  • Interim (Senior) CDD Analisten
  • Project- & Programma managers

How we work

Onze Compliance Champs krijgen energie van het aanpakken van complexe compliance uitdagingen waarmee onze klanten – banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en cryptodienstverleners – worden geconfronteerd en dragen zo bij aan het versterken van de integriteit van het financiële systeem. Wij zijn van mening dat maximale resultaten voor onze klanten worden bereikt wanneer er gedeelde waarde is voor onze klanten, business partners en Compliance Champs.

Daarom hebben we aandacht voor de mens achter de collega, onze klant en business partner. We creëren een veilige en inspirerende omgeving waarin onze ambitieuze en leergierige Champs zich continu kunnen ontwikkelen, hun potentieel en ambities kunnen waarmaken en plezier hebben in hun werk. We begrijpen dat compliance niet alleen gaat over het voldoen aan wet- en regelgeving, maar dat het ook (commerciële) kansen biedt voor onze klanten.

Door voortdurend te investeren in persoonlijke klantrelaties krijgen we beter inzicht in wat onze klanten daadwerkelijk nodig hebben. Met onze no-nonsense mentaliteit, transparante manier van communiceren en het streven om onszelf overbodig te maken, zetten we altijd een flinke stap extra. Hiermee creëren we optimale resultaten die uiteindelijk leiden tot tevreden klanten, business partners en Champs – die met veel plezier samenwerken, tegen een eerlijke en goede prijs.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!