Programma- en projectmanagement

Wet- en regelgeving is constant in beweging. Net als uw organisatie. Om te blijven voldoen aan de veranderende wet- en regelgeving en uw compliance raamwerk zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten zijn veranderingen soms noodzakelijk.

Over Programma- & Projectmanagement

Het is van belang dat u binnen de gewenste tijdslijnen de door u gewenste resultaten behaalt die worden gedragen door alle relevante stakeholders. 

Onze ervaren consultants kunnen u ondersteunen bij het begeleiden en/of ondersteunen van complexe Compliance projecten- en programma’s (zoals FEC) binnen uw organisatie. Wij zullen hierbij in samenspraak met uw organisatie een helder projectplan opstellen met daarin onder meer de scope, heldere projectstructuur, stakeholders, deliverables en realistische tijdslijnen. 

  • Een helder projectplan
  • Alle neuzen dezelfde kant op
  • Bewaken van de voortgang
  • Focus op het resultaat

How we work

Onze Compliance Champs krijgen energie van het aanpakken van complexe compliance uitdagingen waarmee onze klanten – banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en cryptodienstverleners – worden geconfronteerd en dragen zo bij aan het versterken van de integriteit van het financiële systeem. Wij zijn van mening dat maximale resultaten voor onze klanten worden bereikt wanneer er gedeelde waarde is voor onze klanten, business partners en Compliance Champs.

Daarom hebben we aandacht voor de mens achter de collega, onze klant en business partner. We creëren een veilige en inspirerende omgeving waarin onze ambitieuze en leergierige Champs zich continu kunnen ontwikkelen, hun potentieel en ambities kunnen waarmaken en plezier hebben in hun werk. We begrijpen dat compliance niet alleen gaat over het voldoen aan wet- en regelgeving, maar dat het ook (commerciële) kansen biedt voor onze klanten.

Door voortdurend te investeren in persoonlijke klantrelaties krijgen we beter inzicht in wat onze klanten daadwerkelijk nodig hebben. Met onze no-nonsense mentaliteit, transparante manier van communiceren en het streven om onszelf overbodig te maken, zetten we altijd een flinke stap extra. Hiermee creëren we optimale resultaten die uiteindelijk leiden tot tevreden klanten, business partners en Champs – die met veel plezier samenwerken, tegen een eerlijke en goede prijs.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!