Procesoptimalisatie

Bij Compliance Champs streven wij ernaar om uw compliance raamwerk zo effectief en zo efficiënt mogelijk in te richten. Wij combineren onze inhoudelijke expertise met technologische competenties van onze samenwerkingspartners. Op deze manier faciliteren wij onze klanten bij het optimaliseren van hun compliance raamwerk en het reduceren van kosten.

Partners

Robotics Process Automation (RPA)

Partner: Ciphix

Wanneer uw medewerkers handmatig werken, verspillen zij veel tijd aan het uitvoeren van repetitieve backoffice taken zoals het invullen van formulieren, het verzamelen van gegevens en het lezen van documenten. De vele repetitieve werkzaamheden zijn een verspilling van het talent van uw bedrijf – om nog maar te zwijgen over de tijd – en vergroten de kans op menselijke fouten.

Met RPA (Robotic Process Automation) kunt u gemakkelijk eenvoudige rule-based taken toewijzen aan een virtuele medewerker (robot).

Deze virtuele medewerker kan worden getriggerd om een enorm scala aan acties uit te voeren met extreme snelheid, onberispelijke nauwkeurigheid en zonder koffiepauzes. Er zijn praktisch geen bedrijfsprocessen die wij niet kunnen stroomlijnen met de Robotic Process Automation software van UiPath. Automatiseringssoftware stelt uw organisatie in staat om kosten te besparen en uren te winen die kunnen worden besteed aan werk dat er toe doet.

De volgende virtuele medewerkers staan reeds tot uw beschikking:

  • Virtuele medewerker SIRA

Process Mining

Partner: DATICX

Process Mining maakt als het ware een ‘X-ray’ oftewel een röntgenfoto van het feitelijke proces. Het visualiseert daarmee alle varianten, vertraging, frictie, doorlooptijden, etc. Hiermee krijgt u dus een enorm goed en vooral volledig objectief overzicht van het werkelijke procesverloop. Dit vertaalt zich naar ‘actionable insights’. Oftewel inzichten die u kunt inzetten en waar u bijvoorbeeld intelligent automatisering voor kunt ontwikkelen.

De inzichten die u verkrijgt met process mining helpen uw organisatie om heel gericht processen te gaan verbeteren, frictie weg te nemen en daarmee de executie capaciteit te optimaliseren en/of vergroten. Oftewel; u kunt efficiënter, effectiever en schaalbaar opereren.

Transactiemonitoring optimalisatie

Partner: Sygno

Sygno identificeert transactiemonitoringrisico’s met geautomatiseerde modellering van goed gedrag. De modelleringsoplossing van Sygno vermindert false positives met gemiddeld 80% en verhoogt de true positives 2-3x op de volgende manier; onze geautomatiseerde machine learning-technologie genereert anomaliedetectiemodellen. Op basis van uw eigen ruwe data en wettelijke vereisten. Het implementeert deze modellen in uw transactiemonitoringssysteem naar keuze. Omdat de waarde niet in het systeem zit, zit deze in de detectiemodellen die erop draaien. Onze detectiemodellen verbeteren het monitoringsysteem om bekende en nog onbekende financiële criminaliteit beter te identificeren.

Omdat Sygno false positives aanzienlijk vermindert, ervaren uw klanten aanzienlijk minder frictie, vooral degenen die zich niet aan de gebruikelijke patronen houden en daarom doorgaans de meest winstgevende klanten zijn.

Dit zal het leven van iedereen zoveel gemakkelijker maken. Uw alertafhandelaars kunnen nu hun tijd besteden aan zinvolle onderzoeken. Uw data scientists kunnen hun achterstand wegwerken en zich richten op andere, meer bankspecifieke risico’s. Uw compliance afdeling kan deze transparante modellen uitleggen aan toezichthouders.

How we work

Onze Compliance Champs krijgen energie van het aanpakken van complexe compliance uitdagingen waarmee onze klanten – banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en cryptodienstverleners – worden geconfronteerd en dragen zo bij aan het versterken van de integriteit van het financiële systeem. Wij zijn van mening dat maximale resultaten voor onze klanten worden bereikt wanneer er gedeelde waarde is voor onze klanten, business partners en Compliance Champs.

Daarom hebben we aandacht voor de mens achter de collega, onze klant en business partner. We creëren een veilige en inspirerende omgeving waarin onze ambitieuze en leergierige Champs zich continu kunnen ontwikkelen, hun potentieel en ambities kunnen waarmaken en plezier hebben in hun werk. We begrijpen dat compliance niet alleen gaat over het voldoen aan wet- en regelgeving, maar dat het ook (commerciële) kansen biedt voor onze klanten.

Door voortdurend te investeren in persoonlijke klantrelaties krijgen we beter inzicht in wat onze klanten daadwerkelijk nodig hebben. Met onze no-nonsense mentaliteit, transparante manier van communiceren en het streven om onszelf overbodig te maken, zetten we altijd een flinke stap extra. Hiermee creëren we optimale resultaten die uiteindelijk leiden tot tevreden klanten, business partners en Champs – die met veel plezier samenwerken, tegen een eerlijke en goede prijs.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!