Gert-Jan van Scherpenzeel

NFT Specialist

Gert-Jan is een ervaren NFT-specialist. Hij houdt zich dagelijks bezig met NFTs en is sinds 2022 zijn eigen bedrijf Non Fungible Training begonnen. Met zijn bedrijf heeft hij het doel om zijn kennis te delen over NFTs en zijn klanten de mogelijkheden maar ook risico’s van NFTs te laten zien.

 

Hij heeft jaren ervaring als projectmanager binnen verschillende sales- en marketingfuncties. Door de ervaring die hij heeft opgedaan bij verschillende klanten en bedrijven te combineren met zijn NFT-kennis heeft hij een unieke combinatie van skills.

 

Naast zijn eigen bedrijf is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van een NFT-platform, World of V. Binnen World of V. is hij medeverantwoordelijk voor het managen van de community en het ontwikkelen van B2B concepten. Door deze ervaring is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van NFTs en weet hij ook veel van de back-end processen. Naast zijn ervaring heeft hij ook een uitgebreid netwerk binnen verschillende crypto bedrijven.

 

Als partner van Compliance Champs is Gert-Jan onze NFT-specialist en heeft hij meegewerkt aan de internationale gecertificeerde training: Certified Compliance Professional in Cryptocurrency Financial Crimes (CCPC).

Ready to go beyond compliance? Get in touch with our consultants.