Video: De risico’s van Bitcoin ATM’s

Date: 10 april 2024

In onze nieuwste video duiken we in de werking van Bitcoin ATM’s. Het is verontrustend eenvoudig om contant geld te transformeren in Bitcoins. Maar hoe zorgwekkend snel wij ons cash konden omwisselen, opent de deur naar een groter probleem: het gemak waarmee deze machines gebruikt kunnen worden voor witwaspraktijken door criminelen.

Wil je met eigen ogen zien hoe makkelijk het is en wil je begrijpen waarom deze apparaten een hot topic zijn in discussies over witwasrisico’s? Bekijk dan onze korte video!

Bekijk de Video Hier!

๐˜ž๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ? ๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ญ ๐˜Œ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ค ๐˜Š๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ฌ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ค๐˜ณ๐˜บ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ฐ.

โœ‰ย info@compliancechamps.com
๐Ÿ“ž +31 6 25 21 22 87