Peter Engering 

Co-founder & Consultant

Peter is een ervaren consultant met aantoonbare ervaring in de financiële sector, voornamelijk bij banken. Hij heeft een achtergrond bij de Big Four, waar hij voor EY en Deloitte heeft gewerkt. In 2020 is hij zijn eigen bedrijf Notwork gestart, waarna hij in februari 2022 samen met zijn compagnon Leon Kort met Compliance Champs begon.

 

Peter heeft ruime ervaring met KYC en Enterprise Risk Management vanuit verschillende invalshoeken, zoals het uitvoeren van  risk assessments, het schrijven en implementeren van KYC Beleid, het verbeteren van KYC processen. Hij heeft ruime ervaring met het aansturen van projecten bij een verscheidenheid aan klanten. Daarnaast is Peter expert op het onderwerp crypto. Vanuit zijn betrokkenheid bij het opstellen van crypto beleid voor grootbanken, een rol binnen een crypto board en zijn betrokkenheid bij publiek-private samenwerking rondom crypto, deelt hij tegenwoordig actief zijn kennis via crypto trainingen.

 

Hij is een stevige professional en een gesprekspartner op zowel strategisch als operationeel niveau. Een sterke stakeholdermanager met een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Door zijn doortastende manier van werken is hij in staat om in korte tijd veel impact te maken voor zijn klanten.

Ready to go beyond compliance? Get in touch with our consultants.