Nicolas Nugteren

Consultant Financial Economic Crime (FEC)

Nicolas is een toegewijde en ervaren compliance professional, met een veelzijdige achtergrond op het gebied van compliance, strategisch management en IT. Zijn professionele carriere wordt gekenmerkt door zowel academische als professioneel succes. Deze combinatie heeft hem niet alleen voorzien van een uitgebreide set vaardigheden op het gebied van Compliance consulting, maar ook een diepgewortelde toewijding aan innovatie, strategisch inzicht en effectievere samenwerking. 

 

Met een diepgaand begrip van compliance en strategisch management heeft Nicolas met succes genavigeerd door het complexe landschap van grote organisatorische uitdagingen. Zijn vermogen om diepgaande en inzichtelijke oplossingen te bieden voor complexe problemen benadrukt zijn analytische & problem-solving capaciteiten. Gedurende zijn carrière heeft hij een groot aanpassingsvermogen getoond, waarbij hij theoretische kennis naadloos integreert met praktische toepassingen. 

 

Van zijn dienstverband als FEC Strategy Consultant bij Rabobank, waar hij betrokken was bij managementadvies voor diverse domeinen binnen FEC Retail NL & Global, tot zijn bijdrage als AI Summer Camp Intern bij Accenture, heeft Nicolas consequent gezocht naar kansen die zijn vaardigheden uitdagen en uitbreiden. Zijn tijd als Product Owner in bij Rabobank toonde niet alleen zijn projectmanagementvaardigheden, maar ook zijn vermogen om sterke klantrelaties op te bouwen, met name met grote zakelijke klanten. 

 

Buiten zijn professionele inspanningen heeft Nicolas actief deelgenomen aan verschillende extra-curriculaire activiteiten op het gebied van blockchain & crypto, waarbij hij diende als bestuurslid en datamanager bij Bocconi Blockchain & Cryptocurrencies Association. Zijn deelname aan de MBA Blockchain Venture Competition door Consensys Academy en zijn rol als lid van het innovatieteam bij Enactus EUR benadrukken zijn toewijding om op de hoogte te blijven van opkomende trends en bij te dragen aan vooruitstrevende initiatieven. 

 

Nicolas bezit een unieke combinatie van theoretische kennis op het gebied van compliance, strategie en praktische toepassing, waardoor hij een waardevolle aanwinst is in elke professionele omgeving. Zijn toewijding aan innovatie, strategisch denken en effectieve samenwerking positioneert hem als een vooruitstrevende professional gericht op het stimuleren van organisatorisch succes in de dynamische en uitdagende omgeving van compliance, KYC en crypto. 

Ready to go beyond compliance? Get in touch with our consultants.