Compliance Champs en ChainComply Samenwerking

Date: 10 april 2024

Nederlands gevestigd crypto-activa compliance-adviesbureau Compliance Champs en de in Belgiรซ gevestigde Crypto AML SaaS-provider ChainComply hebben vandaag hun intentie aangekondigd om een strategische samenwerking aan te gaan om het aanbod voor beide bedrijven te versterken, specifiek voor klanten binnen Europa.

๐๐ž๐ญ๐ž๐ซ ๐„๐ง๐ ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ , ๐‚๐„๐Ž, ๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ข๐š๐ง๐œ๐ž ๐‚๐ก๐š๐ฆ๐ฉ๐ฌ:

We zijn verheugd om deze samenwerking met ChainComply aan te kondigen, waarmee we het risico op financiรซle economische criminaliteit verder kunnen beperken voor financiรซle instellingen en crypto-activadienstverleners. ChainComply biedt een klantvriendelijke oplossing voor het verkrijgen van transactiegegevens, informatie over de herkomst van fondsen en het identificeren van de potentiรซle risico’s van deze eindklanten. Bovendien is het een zeer efficiรซnte manier om KYC-onderzoeken uit te voeren, wat een grote kostenbesparing zal opleveren voor financiรซle instellingen en crypto-activadienstverleners.

๐‹๐ฎ๐ค๐š๐ฌ๐ณ ๐‹๐ฎ๐ค๐š๐ฌ๐ณ๐ž๐ฐ๐ฌ๐ค๐ข, ๐‚๐๐Ž ๐ž๐ง ๐‚๐จ๐Ÿ๐จ๐ฎ๐ง๐๐ž๐ซ, ๐‚๐ก๐š๐ข๐ง๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ฒ:

We zijn verheugd om de oprichting van een strategische samenwerking tussen Compliance Champs en ChainComply aan te kondigen. SaaS-bedrijven zoals het onze kunnen een fantastisch product hebben, maar de implementatie kan lastig zijn voor klanten. Compliance Champs brengt diepgaande kennis en ervaring met zich mee, waardoor onze klanten het meeste uit ons SaaS-product kunnen halen door het aan te passen aan hun specifieke behoeften en workflows.

๐‚๐จ๐ง๐ญ๐š๐œ๐ญ ๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ข๐š๐ง๐œ๐ž ๐‚๐ก๐š๐ฆ๐ฉ๐ฌ

info@compliancechamps.com

ChainComply lukasz.lukaszewski@chaincomply.io

๐€๐›๐จ๐ฎ๐ญ ๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ข๐š๐ง๐œ๐ž ๐‚๐ก๐š๐ฆ๐ฉ๐ฌ

Compliance Champs is een in Rotterdam gevestigd adviesbureau dat zich richt op het adviseren van financiรซle instellingen (banken, verzekeringsmaatschappijen en vermogensbeheerders) en crypto-serviceproviders met betrekking tot hun compliance risicobeheer. Gedreven door de intersectie van wetten en regelgeving, bedrijfsactiviteiten en de snelle technologische ontwikkelingen en gebruikmakend van uitgebreide ervaring en expertise op het gebied, kan Compliance Champs end-to-end oplossingen leveren die klanten helpen om compliant te worden en te blijven. Dit wordt gedaan door een holistische benadering toe te passen die het volledige spectrum van levering omvat, van regelgevende gap- en impactanalyse en beleidsontwikkeling tot operationele implementatie.

๐€๐›๐จ๐ฎ๐ญ ๐‚๐ก๐š๐ข๐ง๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ฒ

ChainComply biedt verbeterde KYT-due diligence-oplossingen voor de afdelingen voor financiรซle criminaliteit van banken en cryptobeurzen en ontlast hen van stress over hun interacties met cryptobeurzen.

ChainComply ontwikkelt een SaaS-tool die de transactiegeschiedenis van de cryptobeurzen van de klant en blockchain scant om de herkomst van fondsen van cryptohouders te achterhalen. De oplossing van het bedrijf vereenvoudigt complexe transactiestromen en identificeert hoogrisicotransacties en -patronen, waardoor AML-teams hun klanten beter kunnen begrijpen en efficiรซnt aan regelgevende verplichtingen kunnen voldoen. Meer informatie op: www.chaincomply.io