Meet The Champ: Paulien Kraaijeveld

Date: 30 januari 2024

Maak kennis met Paulien

Dit is Paulien, een Certified Compliance Professional (CCP) met 5 jaar ervaring als compliance officer in de wereld van de crypto. De afgelopen jaren heeft Paulien zich bij LiteBit verdiept in de ontwikkeling van de wetgeving met betrekking tot crypto, de juridische beoordeling van cryptocurrencies, de uitvoering van tweedelijnscontroles en het aanvragen van registraties in verschillende Europese landen. Hierbij heeft ze uitgebreid ervaring op kunnen doen in het opstellen, actualiseren en herzien van beleid, procedures en contracten. Tijdens het voorbereiden, indienen en onderhouden van registraties (met betrekking tot AMLD5 en de beperkt netwerk uitzondering) was zij betrokken bij de selectie en het onderhoud van relaties met advocatenkantoren, het onderzoeken van lokale regelgeving, het contacteren van toezichthouders, het adviseren van management en het opstellen van de benodigde documentatie.

Met haar relevante kennis en ervaring verstevigen wij verder onze positie in de crypto compliance markt. De focus van Paulien zal de komende periode liggen op de aankomende wet-en regelgeving (MiCAR, Travel Rule, DORA) voor cryptobedrijven in Europa.

Welkom bij het team Paulien! 🍾