Hoogtepunten 2023

Date: 18 januari 2024

Wat een geweldig jaar! Dit waren onze hoogtepunten

🎉 Allereerst willen wij iedereen fantastische kerstdagen toewensen met geliefden, vrienden en familie en de allerbeste wensen voor 2024! Het jaar 2023 zit er alweer bijna op en daar willen wij ook graag op terugkijken. Ondanks alle internationale ontwikkelingen die wij uiteraard ook op de voet volgen willen we ons graag richten op het positieve!

Wat een geweldig jaar hebben we achter de rug bij Compliance Champs waar we echt trots op zijn 🚀 Wij hebben ontzettend veel lol gehad, hard gewerkt, fouten gemaakt en daarvan geleerd en herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan. 🌟 Bedankt aan ons fantastische team, loyale klanten en business partners die dit alles mogelijk hebben gemaakt. 🙌 Hier zijn enkele hoogtepunten van ons onvergetelijke jaar:

1️⃣ Uitbreiding van ons team met de getalenteerde professionals Ilona SpieringsTies BurghoutsJoël RijnekerNicolas NugterenPaulien Kraaijeveld en Rawand Hassan (en nog een verrassing voor 1 februari!)

2️⃣ Super interessante en leerzame klantopdrachten waar wij onszelf misbaar hebben proberen te maken (‘leave your jersey in a better place’)

3️⃣ Verdere verbreding en verdieping van onze crypto kennis en dit gedeeld met onze community. Preferred supplier geworden voor onze crypto trainingen (CCPC) bij 2 grootbanken in Nederland, fysieke trainingen gegeven en deelgenomen aan een radio-uitzending en artikel in De Groene Amsterdammer over witwassen met crypto

4️⃣ Het tekenen van een contract voor ons nieuwe kantoor De Delftse Poort per 1 januari 2024. Dit nieuwe kantoor past goed bij onze doelstelling om
Compliance Champs verder te professionaliseren

5️⃣ Onze vele mooie team-uitjes en onze strategiesessie in Champagne waar we werk en plezier hebben gecombineerd. Work hard, play hard heeft echt een nieuwe betekenis gekregen!

Ontzettend veel dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes! 🙏 We kijken uit naar een nog spannender en succesvoller 2024. Blijf ons volgen voor meer Crypto & Compliance content, avonturen en prestaties in het komende jaar!

Proost op een schitterend 2024!

Compliance Champs: “To be the best in doing the right things and doing things right by going beyond compliance together”