Gelukkig nieuw jaar!

Date: 18 januari 2024

Om het jaar goed te beginnen leveren wij een bijdrage aan een aantal goede doelen

🍾 Allereerst wensen wij jullie vanaf ons nieuwe kantoor in de Delftse Poort een fijn en succesvol nieuw jaar toe!

🥂 Bij Compliance Champs hechten we veel waarde aan het welzijn van iedereen, zowel zakelijk als maatschappelijk. Daarom zijn wij verheugd om aan te kondigen dat wij dit jaar een bijdrage leveren aan enkele prachtige maatschappelijke doelen. Met trots ondersteunen wij de The Ocean CleanupErasmus MC Foundation en KWF Kankerbestrijding

🎯 Deze organisaties zetten zich in voor het realiseren van positieve impact op het milieu en de gezondheidszorg. Met onze bijdrage willen wij helpen bij het verwezenlijken van hun waardevolle missies.

📈 Laten we samen streven naar een jaar vol welzijn en succes!