Artikel: De Groene Amsterdammer

Date: 18 januari 2024

Wij hebben een bijdrage geleverd aan een artikel in de Groene Amsterdammer

❗ In voorbereiding op de radio-uitzending van twee weken geleden hebben wij een bijdrage geleverd aan een artikel in De Groene Amsterdammer.

📰 De onzichtbare bank – ‘’Witwassen met bitcoins Cryptovaluta zijn aantrekkelijk voor criminele zaken als witwassen, belastingontduiking, gijzelsoftware en drugs- en mensenhandel. Criminelen hoeven zichzelf en hun geldkoffers niet meer te verstoppen. Denken ze.’’ – Artikel

💳 In dit boeiende artikel belichten wij het gebruik van crypto voor het witwassen van geld. We wijzen op de uitdagingen en risico’s die gepaard gaan met het gebruik van Bitcoin ATM’s en benadrukken het potentieel voor illegale activiteiten. Lees het artikel hier!