Interesse in Cryptocurrency Financial Crime Compliance?

Date: 15 november 2023

Lees verder voor meer informatie en met wie u contact kan opnemen.

Woensdagavond 8 november hebben wij bij Talent&Pro een kick-off van onze Certified Compliance Professional in Cryptocurrency Financial Crimes (CCPC) gegeven. Tijdens deze sessie hebben wij niet alleen een overzicht gegeven van onze toonaangevende training, maar ook het recente nieuws en ontwikkelingen van crypto besproken. We kijken terug op een zeer geslaagde avond: een interactieve sessie met een talentvolle groep van Young Compliance Professionals van Talent&Pro. Hartelijk dank aan Talent&Pro voor het mogelijk maken van dit geweldige evenement!

Bent u namens uw bedrijf ook benieuwd naar een vergelijkbare sessie? Neem contact met ons op via peterengering@compliancechamps.com of 0625212287 en ontdek hoe wij uw team kunnen versterken met expertise inzake compliance en cryptocurrency!